TERMENUL LIMITA PENTRU INSCRIERE CU TAXA REDUSA ESTE PE DATA DE 10 SEPTEMBRIE 2016 (inclusiv).

METODE DE INREGISTRARE LA REUNIUNE

Va rugam sa va inscrieti la eveniment online, accesand sectiunea “Inregistrare online”. Ulterior inregistrarii, puteti accesa pagina personala, in baza numelui de utilizator si a parolei stabilite in formular,  pentru a trimite rezumate, pentru a rezerva cazare sau pentru a plati online serviciile rezervate.

VALIDAREA INREGISTRARII LA REUNIUNE

Inregistrarea dvs. la conferinta va fi validata dupa ce operatorul evenimentelor primeste copiile documentelor de plata sau a datelor din documentele de plata.

Copiile sau datele documentelor care atesta plata pot fi trimise folosind una dintre urmatoarele metode:

ONLINE

• prin completarea sectiunii “Plata serviciilor achizitionate” din sectiunea “Pagina mea”;
• prin e-mail la adresa contact@chirurgiemoldova.ro, furnizand numele si prenumele, institutia la care lucrati si un numar de telefon la care puteti fi contactat/a.

VOUCHER DE SERVICII SI PLATI

Voucherul de servicii si plati (documentul ce contine situatia serviciilor rezervate si a platilor efectuate pentru “Reuniunea Internationala de Chirurgie”) va fi trimis prin e-mail, pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare, dupa data de 20 septembrie 2016. Va recomandam sa prezentati acest document la secretariatul evenimentului pentru ridicarea materialelor.